I går var Anders Fogh Rasmussen på Nørrebro for at overrække indtægten fra salget, af det nu så berømte iturevede eksemplar, af sin “Fra Socialstat til Minimalstat” til Kirkens Korshær. Under overrækkelsestalen begyndte forsamlede autonome at banke på ruderne, og efterfølgende da Fogh var på vej til “sin” bil, kylede en af dem en æg i nakken på ham. Efter overfaldet blev han eskorteret til sin bil under beskyttelse af en af de hjemløse, der var mødt op for at takke ham. Den ene gestus er den anden værd.
Det interessante ved denne historie er, at de autonome endnu engang med al tydelighed viser deres intolerance over for anderledes tænkende. De autonome bryster sig ellers af at være “anti-fascister”, men afslører dog i deres handlinger sammenfald med holdninger man oftest forbinder med fascismen. De kalder sig “anti-facister”, men er i realiteten, med deres kollektivistiske og voldsforherligende ideologi, så meget i familie med fascismen, at selve deres eksistens er en selvmodsigelse.
De autonome forsøgte at begrænse Foghs mulighed for fredeligt at ytre sig, fordi han er af en anden politisk overbevisning. Han var ankommet til Nørrebro. De autonomes turf, hvor man ikke lader frihedforherligende individer udtrykke sig fredeligt, man ser egentlig helst, at de slet ikke kommer på Nørrebro. I det autonome samfund ville vi kunne se frem til øget godsvognstransport af anderledes tænkende, til arbejdslejre i Nordjylland. Vi ville se lukkede grænser, hvor man kun lukkede folk med lilla dreadlocks og beskidt tøj indenfor. Hvilken dag det ville blive for dem. Den dag de samlede alle os vulgærliberale i et vogntog og sendte os til en Nordjysk Gulag i en regn af æg. McDonalds, og alle andre succesrige virksomheder, ville blive lukket (virksomheder der tjener penge er for onde til at man kan nationalisere dem).
De autonomes ideologi er gjort af samme stof som Stalins U.S.S.R og Hitlers Tyskland. At være anti-fascist, er at være anti-kollektivist.
(Nogle gange ønsker jeg at det var Hells Angels, der havde købt Ungdomshuset…)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.