På Politikens hjemmeside lå mandag aften en rystende artikel om den tidligere statsministerfrue og nuværende radikale overgrædekone, Lone Dybkjærs, støtte til et stærkt kønsdiskriminerende uddannelsesinitiativ.
Det drejer sig om et universitet for asiatiske kvinder. Det er klart, at mænd formenes adgang til disse oplysningens haller, som planlægges opført i Bangladesh.
Det fremgår af verdens førende venstreorienterede avis, New York Times, at en international gruppe af kvinder med Bangladeshs premierminister, Khaleda Zia, i spidsen søger at rejse midler til universitet, som skal give ubemidlede, asiatiske kvinder en mulighed for uddannelse.
Lone Dybkjær har været i verdens mest politisk korrekte by, New York. Hér kan man blive sagsøgt for den mest latterligt ligegyldige udtalelse, hvis den på den mest perfide måde kan misforstås som en ringeagtsytring over for etniske, seksuelle eller religiøse minoriteter.
I USA er der hårde straffe for såkaldte hate-crimes, som går ud over minoriteter. Hvis man er racist og slår en sort ihjel, får man højere straf, end hvis man slår en hvid ihjel.
Tilsyneladende uvidende om sine standpunkters moralsk anløbne karakter og deres farlige implikationer udtaler Dybkjær frejdigt til New York Times: “Jeg ser det som et slags forbillede. Det skal understrege vigtigheden af videregående uddannelse for kvinder”.
Nogen burde anmelde Lone Dybkjær til et af de mange halv-statslige nævn, råd, centre, styrelser og direktorater, vi har til at forhindre dén slags! Hendes udtalelser kunne anspore ekstremistiske kvindegrupper – f.eks. Vagina Dentata eller Enhedslisten – til at udføre hadforbrydelser imod mænd!
Hvad ville der ikke ske, hvis Helge Adam Møller ytrede støtte til et universitet udelukkende for heteroseksuelle? Møller har altid fremstået som en reaktionær og fascistoid type (tænk bare på hans udtalelser om social værnepligt…), og en sådan støtte ville omgående få de frelste venstrefløjsaktivister til at udbryde i et ramaskrig så skingrende, at alt glas i nærheden ville splintre.
Hvis Søren Krarup foranstaltede etableringen af en idrætsklub, som formente adgang for muslimer, ville horder af såkaldte humanister arrangere fakkeltog og forsøge at synge de ariske atleter ud!
Men moralske love gælder i Danmark ikke de såkaldte humanister i Det Radikale Venstre. Hvis bare målet er godt nok (og RV har jo ikke andre end gode, retfærdige mål), er alle midler i orden.
Se den rystende artikel på Politikens hjemmeside.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.