Peberspray giver tryghedI kølvandet på angrebet i Paris, for ikke at tale om de daglige overfald, er retten til selvforsvar blot endnu mere aktuel.Derfor har to pebernisser været på spil i Aalborgs gader, for at hjælpe med at gøre det til et mere sikkert sted at færdes. Ikke ved store ord, stramt slips og laksko, men ved ganske enkelt at uddele julegaver til nordjyderne: Peber på dåse, pakket ind i æske og papir.Husk på at det er din ret som menneske at kunne forsvare dig selv mod overfald og aggressioner. En nem, effektiv og ufarlig måde at forsvare dig selv på, er ved hjælp af peberspray. #RetTilSelvforsvar
Opslået af Liberator.dk på 17. november 2015

Photo by USACE HQ

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.