“Træt af at se de samme debatter igen og igen –– med de samme svar igen og igen.”

“…jeg tror reelt at det kan være komplet ligegyldigt hvor mange rationelle argumenter man kan fremføre. Det er spild af tid og falder på døve ører ”

“Det er godt nok trættende –– og ind i mellem tænker man bare “never mind, det er for sent og står ikke at ændre. Brug kræfterne på noget andet”

Søren Kenner fra Liberal Alliance, er ved at være træt af den evige debat, og snakkeriet der går i ring. Tryk på “Læs mere” ved statusopdateringen herunder, for at læse hans udmærkede eksempler på hvordan det ikke altid hjælper at snakke for døve ører.

Kan du nikke genkendende til problemet? Føler du dig også lidt træt og slidt? Hans Jonas Hansen har et bud på en løsning:

“Det er tid til, at man dropper ideen om, at politik hjælper noget som helst. Bekæmp politik i stedet for at kæmpe for det. Drop parti- og ungdomspolitik.”

“Man har ikke uendelig tid her i livet, så man skal gøre, som Adam Smith sagde og bruge sin tid på det, som man er bedst til. I stedet for politik kan det bedre betale sig, hvis man tjener en masse penge, og så støtter en masse liberale tiltag. ”

“Alle kan tage fejl og komme til at melde sig ind i et parti. Men hvis man fortsætter i den forkerte retning, så ender man det forkerte sted.
I stedet for politik skal du bruge din tid på arbejde, kærlighed, familie osv.
Meld dig ud. For liberalismens skyld. For fornuftens skyld”

Det er citater hentet fra artiklen “Meld Dig Ud“. Den opfordring går bredt ud.
(Illustrationen er Claus Bigums tegning, fra artiklen “Mindre stat, mere velfærd” af Mie Harder og Josefine Kofoed Christiansen. Maximet fra den originale artikel var “Mindre stat er en forudsætning for mere velfærd”.)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.