Signalpistoler konverteret til rigtige våben

Det her er en Browning GPDA9 i ancap-pimpet sort og guldfinish. Den har et magasin med plads til 9 skud, og koster lige under 2000 kr hos HuntersHouse. Du kan købe den hjem med det samme- (Hvis du altså lige kan skaffe en polititilladelse, som er nem nok at få fat på:) “En ansøgning skal […]

piimp

Det her er en Browning GPDA9 i ancap-pimpet sort og guldfinish. Den har et magasin med plads til 9 skud, og koster lige under 2000 kr hos HuntersHouse.

Du kan købe den hjem med det samme- (Hvis du altså lige kan skaffe en polititilladelse, som er nem nok at få fat på:)

“En ansøgning skal begrundes med et formål for erhvervelse. Det kan være: Hundetræning, sportsarrangement, sejlads, parade & salutering, teater/film, stuntopvisning, m.m.”

“Når du køber et signalvåben i Hunters House hjælper vi gerne med at udfylde ansøgningsblanket, også ved postordre. Ved ansøgning skal angives navn, adresse, cpr.nr. og opbevarings adresse hvis anden end bopæl, og formål for anvendelse. Vi opkræver et administrations gebyr på 300,- kr. for ansøgninger, der ikke honoreres med en tilladelse.”

Men dit nye signalvåben kan nok desværre kun skræmme evt. overfaldsmænd væk, fordi den er så bling bling og siger bang bang. Den kan ikke skyde andet end løst krudt af. Medmindre du modificerer den lidt.

Så hvis du ikke er så vild med de 3d-printede Liberator plastik pistoler, så kan det være du skal ud i garagen og lege med boremaskinen..

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password