Når hele den vestlige verdens samfund er indrettet på stort set samme måde, og man i ens liv aldrig har prøvet andet, kan det være svært at forestille sig, at lovsystemerne kan indrettes anderledes. I sit foredrag ved Seasteading konferencen 2009 belyser David Friedman, hvordan det er blevet gjort anderledes gennem historien. Video herunder.
Der bliver løbende lagt flere foredrag fra konferencen ud på Seasteading Institutes website. Af interessante, der kan findes nu, er der bl.a. instituttets sponsor, Peter Thiel, der fortæller om, hvorfor seasteading er vigtigt. Samt Erwin Strauss (forfatter til “How to Start Your Own Country“) om overvejelserne ved det at skabe selvstændigt territorium, og om tidligere fiaskoer og succeser.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.