Join the Conversation

4 Comments

  1. Ja, som Larry afslutter: Det er altid godt at høre på Ron Paul.
    Men jeg tror nu alligevel, at han lider af lidt den samme ting som jeg selv gør: Har det lidt svært ved at holde sig helt fast til emnet (health care + Irak). Det er helt korrekt at nævne alle de -ismer, som Paul gør, men mon ikke det forpludrer billedet en anelse… :-/

  2. Ja, som Larry afslutter: Det er altid godt at høre på Ron Paul.
    Men jeg tror nu alligevel, at han lider af lidt den samme ting som jeg selv gør: Har det lidt svært ved at holde sig helt fast til emnet (health care + Irak). Det er helt korrekt at nævne alle de -ismer, som Paul gør, men mon ikke det forpludrer billedet en anelse… :-/

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.