Posted inMedia

Forglem mig gerne

Join the Conversation

2 Comments

 1. Lol.
  Kan heller ikke gennemskue Anders. I hans blog på politikken kritiserede han godt nok de “borgerelige” som kritiserede kapitalismen for at være skyld i finanskrisen. Og nævnte, at FED stod for hovedansvaret.
  Men i hans næste indlæg kom han med flere reguleringsforslag til bankerne og smileyordning mm… Ok, reguleringen er sikkert knapt så slem som at give statsstøtte til bankerne, men hvad er egentligt LA’s mening om bankpakkerne??? Hvad mener de om at afskaffe Nationalbanken og lade markedet styre renten, og afskaffe inflationsskatten? Liberal alliance havde en gylden mulighed for at markere sig i debatten om finanskrisen med liberaliste holdninger, men personligt har jeg ikke hørt andet end hvad jeg har læst i Anders’s blog.

 2. Lol.
  Kan heller ikke gennemskue Anders. I hans blog på politikken kritiserede han godt nok de “borgerelige” som kritiserede kapitalismen for at være skyld i finanskrisen. Og nævnte, at FED stod for hovedansvaret.
  Men i hans næste indlæg kom han med flere reguleringsforslag til bankerne og smileyordning mm… Ok, reguleringen er sikkert knapt så slem som at give statsstøtte til bankerne, men hvad er egentligt LA’s mening om bankpakkerne??? Hvad mener de om at afskaffe Nationalbanken og lade markedet styre renten, og afskaffe inflationsskatten? Liberal alliance havde en gylden mulighed for at markere sig i debatten om finanskrisen med liberaliste holdninger, men personligt har jeg ikke hørt andet end hvad jeg har læst i Anders’s blog.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Posted inMedia

Forglem mig gerne

Join the Conversation

1 Comment

 1. Lol.
  Kan heller ikke gennemskue Anders. I hans blog på politikken kritiserede han godt nok de “borgerelige” som kritiserede kapitalismen for at være skyld i finanskrisen. Og nævnte, at FED stod for hovedansvaret.
  Men i hans næste indlæg kom han med flere reguleringsforslag til bankerne og smileyordning mm… Ok, reguleringen er sikkert knapt så slem som at give statsstøtte til bankerne, men hvad er egentligt LA’s mening om bankpakkerne??? Hvad mener de om at afskaffe Nationalbanken og lade markedet styre renten, og afskaffe inflationsskatten? Liberal alliance havde en gylden mulighed for at markere sig i debatten om finanskrisen med liberaliste holdninger, men personligt har jeg ikke hørt andet end hvad jeg har læst i Anders’s blog.

Leave a comment

Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.