Cevea fortæller rigtigt juleeventyr!

Den venstreorienterede tænketank CEVEA er ikke så lidt sjove. Direktøren Jens Jonatan Steen fortæller i hvert fald et rigtigt juleeventyr på deres hjemmeside. Han skriver nemlig om hvordan staten reddede kapitalismen under Roosevelts New Deal i 30’erne. Derudover skriver han, at USA blev meget rigere under 2. verdenskrig, fordi arbejdsløsheden faldt drastisk, pga. krigsproduktionen. Gad vide hvor pengene […]

Den venstreorienterede tænketank CEVEA er ikke så lidt sjove. Direktøren Jens Jonatan Steen fortæller i hvert fald et rigtigt juleeventyr på deres hjemmeside. Han skriver nemlig om hvordan staten reddede kapitalismen under Roosevelts New Deal i 30’erne. Derudover skriver han, at USA blev meget rigere under 2. verdenskrig, fordi arbejdsløsheden faldt drastisk, pga. krigsproduktionen. Gad vide hvor pengene kom fra? Jens Jonatan Steen giver intet svar, men da manden åbenbart lever i eventyrland, kan man nok forvente sig, et noget akavet svar.

0 comments

Sign In

Reset Your Password